Szent Adalbert Képzési, Lelkiségi és Konferencia Központ Gondnoksága

Főmenü

Étterem

SZENT ADALBERT ÉTTEREM

Éttermünk lehetőséget nyújt a magas színvonalú kulináris élvezetek biztosításához. A konyha sokrétűségét bizonyítja, hogy a hagyományos ételek mellett a nemzetközi konyhák finomságai és a vegetáriánus különlegességek is megrendelhetők.
A díszkertben lévő panorámás grillterasz kerti-partiknak ad helyet. A rendezvényeken választhat a megrendelő az általunk felkínált változatos ételsorok közül, de a különleges igények szerinti menüket is elkészítjük.

SZOLGÁLTATÁSOK

Az étterem nem csak a rendezvények kitűnő kiszolgálója, hanem nyugat-európai színvonalú önkiszolgáló étteremként is működik. Az erre vonatkozó napi menüajánlat az alábbiakban tekinthető meg.



2017. november 13 – november 19. heti menü

A változtatás jogát fenntartjuk.
  Leves A rendelés B rendelés C rendelés (húsmentes)
Hétfő Zöldborsóleves vajas galuskával (1,3,9) Rántott pulykamell (1,3,7) kukoricás rizzsel savanyúsággal (12) Csülkös pacal sós burgonya savanyúság (12) Káposztás tészta (1,3)
Kedd Csontleves csigatésztával (1,9,3) Rakott kel tejföllel (3,7) Chillis csirkeszárny pirított burgonyával (7) Mákos guba (1,3,7)
Szerda Hagymaleves sajtos croutonnal (1,7) Mozzarellás csirkemell (1,7) párolt rizzsel Resztelt máj sós burgonyával savanyúsággal (12) Rizsfelfújt baracklekvárral (3,7)
Csütörtök Babgulyás (1,3,7,9) Milánói makaróni (1,3,7) Sárgaborsó főzelék (1) sült kolbásszal Krumplistészta (1,3) uborkával (12)
Péntek Meggyleves (1,7) Tőke hal filé Orly-módra (1,3,7) petrezselymes burgonya (7) Rántott sajt (1,3,7) párolt rizs tartármártás (1,3,7,10) Brokkolival töltött palacsinta rántva (1,3,7) füstölt sajt mártással (1,7)
Szombat Csontleves (1,3,9) Csirkemell roston tejszínes gombamártással (1,7) párolt rizzsel
Vasárnap Húsleves finommetélttel (1,3,9) Sajttal-sonkával töltött borda (1,3,7,11) burgonyapürével (7) salátával (12)


2017. november 20 – november 26. heti menü

A változtatás jogát fenntartjuk.
  Leves A rendelés B rendelés C rendelés (húsmentes)
Hétfő Frankfurti leves (1,7,9) Majorannás sült csirkecomb zöldséges rizzsel Zalai csípős tokány (1,) tésztával (1,3) Császár morzsa (1,3,7)
Kedd Csontleves (1,3,9) Kolbászos rakott burgonya (1,3,7) savanyúsággal (12) Szárazbab főzelék vagdalttal (1,7) Paradicsomos spagetti (1,3, 9) rántott padlizsánnal (1,3,7)
Szerda Brokkoli krémleves (1,7) Makói csirkemell (1,3,7) Sült burgonyával, Friss zöldsaláta öntettel Rántott csirkeszárny (1,3,7) kukoricás rizzsel (1,3,7) Savanyúsággal (12) Máglyarakás (1,3,7)
Csütörtök Tárkonyos sertésraguleves (1,3,7,9) Dubarry sertésszelet (1,7) burgonyapürével (7) Fűszeres pulykacsíkok (1,3,7) tepsis burgonyával savanyúság (12) Mogyorókrémmel töltött burgonyagombóc pirított morzsával (1,3)
Péntek Olasz zöldségleves (1,3,9) Halpaprikás (1,7,4) galuskával (1,3) Spenót (1,7) bundáskenyérrel (1,3,7) Diós gombával töltött paprika (1,3,8,9) főtt burgonyával
Szombat Csontleves (1,3,9) Kolozsvári töltött káposzta (1,3,7)
Vasárnap Húsleves (1,3,9) Cigány pecsenye pirított burgonya savanyúság (12)


Allergének:
1., Glutént tartalmazó gabonafélék
3., Tojás
4., Hal
5., Földimogyoró
7., Tej, tejtermékek
8., Diófélék
9., Zeller
10., Mustár
11., Szezámmag
12., Kén-dioxid

A menü tartalmaz egy adag levest és egy választott főételt.

Napi menü az étteremben helyben fogyasztva: 1.150,- Ft/adag
Napi menü saját ételhordóban (kiszállítás nélkül) elvitelre: 990,- Ft/adag

Elvitel esetén amennyiben saját ételhordóval nem rendelkezik, úgy környezetvédelmi termékdíj adó miatt a csomagolásért 80,-/ db doboz díjat és 20,-/ db zacskó díjat számolunk fel.

Fizessen utalvánnyal, vagy kártyával: Erzsébet utalvány, Edenred Ticket Restaurant utalvány, Sodexo meleg étel utalvány, OTP Szép Kártya, MKB Szép Kártya, K&H Szép Kártya, Pázmány Kártya

SZÉP kártya

Az étterem nyitvatartása: Hétfőtől vasárnapig 11:00 - 14:30-ig

Továbbra is szeretettel és finom ételekkel a megszokott minőségben várjuk Önöket éttermünkbe!

Előzetes megrendelést a helyszínen veszünk fel. Megértésüket köszönjük.

Az étteremmel és menükkel kapcsolatos kérdésekkel forduljon Pivók Zsanetthez +36 33 541 938, pivok.zsanett@szentadalbert.hu
Főszakács: Németh Balázs

Rendezvényszervezőnk:
Kovács Viktória +36 20 259 7449
Kontakt

Étterem