Szent Adalbert Képzési, Lelkiségi és Konferencia Központ Gondnoksága

Főmenü

Étterem

SZENT ADALBERT ÉTTEREM

Éttermünk lehetőséget nyújt a magas színvonalú kulináris élvezetek biztosításához. A konyha sokrétűségét bizonyítja, hogy a hagyományos ételek mellett a nemzetközi konyhák finomságai és a vegetáriánus különlegességek is megrendelhetők.
A díszkertben lévő panorámás grillterasz kerti-partiknak ad helyet. A rendezvényeken választhat a megrendelő az általunk felkínált változatos ételsorok közül, de a különleges igények szerinti menüket is elkészítjük.

SZOLGÁLTATÁSOK

Az étterem nem csak a rendezvények kitűnő kiszolgálója, hanem nyugat-európai színvonalú önkiszolgáló étteremként is működik. Az erre vonatkozó napi menüajánlat az alábbiakban tekinthető meg.

 

2018. január 22 – január 28. heti menü

A változtatás jogát fenntartjuk.
  Leves A rendelés B rendelés C rendelés (húsmentes)
Hétfő Lebbencsleves (1,3,9) Vörösboros marhapörkölt dörzstarhonyával (1,3) Rántott csirkemáj (1,3,7) rizi-bizivel (7) savanyúság (12) Rizsfelfújt barack lekvárral (3,7)
Kedd Csontleves (1,3,9) Rántott pulykamell (1,3,7) fűszeres steak burgonya savanyúság (12) Kelkáposztafőzelék (1) sültkolbásszal Tojásos nokedli (1,3,7) fejessalátával
Szerda Bableves csipetkével (1,3,9) Bankár csirkemell (1,7) párolt rizzsel Töltött paprika (1,3) főtt burgonyával Sajtos-tejfölös lángos (1,3,7)
Csütörtök Frankfurti leves (1,7,9) Szalkai csigánypecsenye (3,1) burgonyapürével (7) savanyúsággal (12) Lasagne (1,3,7) Túrógombóc tejföllel (1,3,7)
Péntek Karalábéleves (1,3,9) Roston sült hal tejszínes gombamártással (1,3,7), párolt rizzsel Sóska (1,7) főtt tojással(3), sós burgonyával Mákos tészta (1,3,7)
Szombat Csontleves (1,3,9) Borjúpaprikás (7) galuskával (1,3) savanyúsággal (12)
Vasárnap Húsleves finommetélttel (1,3,9) Gödöllői töltött csirkecomb (1,3) rizi-bizivel savanyúság (12)


Allergének:
1., Glutént tartalmazó gabonafélék
3., Tojás
4., Hal
5., Földimogyoró
7., Tej, tejtermékek
8., Diófélék
9., Zeller
10., Mustár
11., Szezámmag
12., Kén-dioxid

A menü tartalmaz egy adag levest és egy választott főételt.

Napi menü az étteremben helyben fogyasztva: 1.150,- Ft/adag
Napi menü saját ételhordóban (kiszállítás nélkül) elvitelre: 990,- Ft/adag

Elvitel esetén amennyiben saját ételhordóval nem rendelkezik, úgy környezetvédelmi termékdíj adó miatt a csomagolásért 80,-/ db doboz díjat és 20,-/ db zacskó díjat számolunk fel.

Fizessen utalvánnyal, vagy kártyával: Erzsébet utalvány, Edenred Ticket Restaurant utalvány, Sodexo meleg étel utalvány, OTP Szép Kártya, MKB Szép Kártya, K&H Szép Kártya, Pázmány Kártya

SZÉP kártya

Az étterem nyitvatartása: Hétfőtől vasárnapig 11:00 - 14:30-ig

Továbbra is szeretettel és finom ételekkel a megszokott minőségben várjuk Önöket éttermünkbe!

Előzetes megrendelést a helyszínen veszünk fel. Megértésüket köszönjük.

Az étteremmel és menükkel kapcsolatos kérdésekkel forduljon Pivók Zsanetthez +36 33 541 938, pivok.zsanett@szentadalbert.hu
Főszakács: Németh Balázs

Rendezvényszervezőink:
Kovács Viktória +36 20 244 3437
Kontakt
Sinkó Ábel +36 20 259 7449
Kontakt


Étterem